pexels-rodnae-productions-8112579 1 kopie

Benut je al je kansen op social media?

Social media is niet meer weg te denken uit ons leven en onmisbaar voor merken. Jongeren besteden dagelijks gemiddeld 143 minuten op social en 65-plussers evengoed ook nog 82 minuten. Tel daar de razendsnelle ontwikkelingen van ieder platform bij op en voor merken ontstaan allerlei kansen om de doelgroep effectief te bereiken. 

De mogelijkheden voor zowel B2B als B2C zijn enorm. Wil je je onderscheiden van de concurrentie? Laat jezelf dan zien op social media en ontdek wat het kan doen voor je employer branding strategie, share of voice en sales!

Neem eens vrijblijvend contact op met een van onze social specialisten. Zij vertellen je graag welke kansen er voor jou liggen en hoe jij op de ontwikkelingen kunt inspelen.
Bovendien denken we direct mee over hoe jouw socials passen in je huidige marketingmix, website en campagnes. Wij noemen dat Orchestrated Digital Marketing.

image-small (6)
image-small (7)
image-small (2)
image-small (4)
image-small (1)
image-small (5)
pexels-ivan-samkov-7676469 1

Livestreaming

Met livestreams benut je optimaal de power of now. Ze creëeren een gevoel van FOMO en werken extreem overtuigend voor de toeschouwer. 

pexels-prateek-katyal-2694434 1

Social commerce

Meer dan ooit kopen we op het punt van inspiratie: rechtstreeks op social! Uit onderzoek blijkt dat zo'n 29% van de consumenten wekelijks iets op social aanschaft.

pexels-cottonbro-5081915 1

TikTok

Zit je nog niet op TikTok? Het algoritme van TikTok biedt unieke kansen om een grote zichtbaarheid op dit platform te genereren. Ook voor B2B!

About us

Als één van de eerste social media marketing agencies zet Endeavour de toon in de markt met award-winning campagnes en programma’s. In werk voor internationale merken als Toyota, Facebook, Unicef, Deloitte, Danone en Tikkie staan creativiteit en innovatie centraal, met impact op branding en sales als gevolg. 

Lees hier hoe wij social media marketing aanpakken

brandlogo-icons-tagline-rgb-END

Benieuwd?

Vraag hier jouw gratis social scan aan!