Workshop: Influencer Marketing in a Day

Met deze workshop zet je de turbo op jouw influencer marketing en ga je naar huis met een future-proof strategie op zak. In slechts één dag.

Influencer marketing is mainstream. Een effectief medium met bewezen resultaat. Jammer genoeg zijn de tactieken van vorig alweer oud nieuws. Het is dé reden waarom je als marketing-verantwoordelijke je inspanningen op het gebied van influencer marketing constant moet updaten. Alleen zo blijf je een stap voor op de concurrentie. 

Wij helpen merken en organisaties met het aanscherpen en opschalen van hun influencer marketing strategie om branding én sales te boosten. Met krachtige always-on programma's die het in alle opzichten winnen van eenmalige campagnes.

john 1

Onze aanpak zet je influencer marketing strategie in de derde versnelling.

We hebben een compacte influencer marketing workshop ontwikkeld waarbij we in slechts één dag jouw unieke roadmap én strategie bepalen. Als het gaat om influencer marketing strategie is er geen partij die meer ervaren is. Opdrachtgevers als o.a. BMW Nederland, ATAG, Randstad en Danone gingen je al voor. Snel schakelen is echt een must in deze digitale wereld. Doe je mee?

Jij deelt jouw ambities

Tijdens een intensieve samenwerkingssessie met ervaren influencer marketing specialisten en strategen, duiken we diep in jouw merk. Enerzijds leren we over de missie, doelgroep en ambities en anderzijds delen we de laatste influencer marketing trends èn succesfactoren voor jouw specifieke branche.

Wij schetsen de blueprint

Aan het eind van een workshop vol analyse, creativiteit en crunching, is het resultaat een op maat gemaakte blauwdruk van jouw influencer marketing programma. Het bevat een strategie, roadmap, influencer persona, KPI's en onze eerste matches. Je hebt nu alles om influencer marketing naar het volgende niveau te tillen en flink op te schalen.

Het proces

Understanding your brand
Exploring influencer marketing
influencer marketing strategy

Jouw merk doorgronden

We verkennen jouw merk, de positionering ervan ten opzichte van de concurrentie in relatie tot verschillende thema's en je ambities.

De werkelijkheid verkennen

Er volgt een inspirerende presentatie samen met een strategische sessie om te brainstormen over het raamwerk van jouw influencer marketing strategie.

Jouw blueprint bepalen

Het resultaat is een allesomvattende  maatwerk aanpak voor jouw merk waarin de laatste relevante influencer marketing tactieken zijn meegenomen.

 

Deliverables

Op het einde van de dag hebben we een blauwdruk van jouw toekomstbestendige influencer marketing programma opgesteld. Binnen een week ontvang je van ons een deck met de volgende elementen:

  • De strategische blueprint
  • KPIs
  • Jouw influencer marketing roadmap
  • Raakvlakken met overige marketing initiatieven
  • Waarde propositie naar influencers
  • Initiële influencer matches in een eigen dashboard

Locatie

We verwelkomen je graag in De Koepel: de voormalige gevangenis die is omgebouwd tot inspirerende tech-hub. Na een inspirerende 5-6 uur doorpakken, sluiten we de dag af met een presentatie onder het genot van een drankje.

 

Investering

Influencer Marketing in a Day is een strategische boost van jouw influencer marketing strategie vol met inspiratie en exploratie, voor een investering van €4700,-. 

 

 

Influencer Marketing in a Day workshop

Contact us to learn more